SQL Server 2019

Started by fratika, Apr 10, 2023, 01:57 PM

fratika

SQL Server 2019

Screenshot_7.png

SQL Server 2019 este o versiune majoră a sistemului de gestionare a bazelor de date Microsoft SQL Server, lansată în luna noiembrie a anului 2019. Iată câteva informații cheie despre această versiune:

Securitate îmbunătățită: SQL Server 2019 oferă o serie de funcții de securitate noi și îmbunătățite, inclusiv criptarea datelor în repaus și în mișcare, și integrarea cu Azure Active Directory.

Performanțe mai bune: Această versiune introduce funcții precum Accelerated Database Recovery și Intelligent Query Processing, care ajută la îmbunătățirea performanței și a scalabilității.

Integrare cu Linux: SQL Server 2019 poate fi instalat și utilizat pe sisteme de operare Linux, astfel încât dezvoltatorii pot să lucreze cu SQL Server pe orice platformă preferă.

Machine Learning: SQL Server 2019 introduce capacitatea de a efectua analize de date avansate, cum ar fi machine learning, direct în baza de date, cu ajutorul funcției de R și Python.

Big Data Integration: SQL Server 2019 oferă acum o integrare mai strânsă cu tehnologii de big data, cum ar fi Apache Spark și Hadoop, ceea ce permite utilizatorilor să folosească datele stocate în aceste tehnologii în baza lor de date SQL Server.


You require the following to view this post content:
  • You must thank this post to see the content.

Fratika is the best :D

dorin2

  •